Translate

måndag 15 oktober 2012

Läkarbesök

Ja så är det då dags igen för läkarbesök. Troligen få svar på mammografi bilderna  från förra veckan. Förhoppningsvis är allt bra, ja det tror jag såklart att det är. Varför skulle det inte vara det?
Får idag träffa en läkare som jag träffat tidigare och det känns jätteskönt.
Patrik ville gärna följa med men det är så pass körigt i Målviken osv nu så vi tyckte det är bättre att han får vara där. Och jag har ju min goa kompis som följer med mig. Känns gott att ha sällskap vid detta besök.
Idag ska det börja grävas för jordvärme i Målviken. I går kväll då vi avslutat dagens arbete och  laddade för att åka hem så öppnade sig himlen totalt. Var sådant skyfall, så där som man ser på amerikanska filmer. Det bara forsade ner så vattendropparna hoppade på vattnet som stod på vägen....helt makalöst. Och så typiskt. Är ju blött så det räcker i backen nu så det lär vara geggigt för dom där ute. Men som väl är har det inte regnat så mycket idag i alla fall.
Jag har returnerat hyr-maskiner nu på morgonen som vi använde förra veckan. Sedan har jag kört ett race här hemma och dammsugit och bäddat rent i sängarna. Är ju inte hemma något då det är ljust längre så det kändes bra att passa på idag.
Nu är veckans räkningar betalda och nya inlagda i bokföringen. Är i fas alltså vilket alltid känns skönt inför en ny vecka.
Du skulle se här nu, här på stolen bredvid mig sitter Zelma! Förstår inte vad som hänt, jag som hade så bra fostran på hundarna tidigare , har totalt flippat ut känns det som. Ha, hon sitter som om hon vore en människa. Får bli ordning och reda då vi kommit på plats senare.
Hörde precis ett kåseri av Margareta Holgersson på Jönköpingsradion. Hon är då så härlig i hennes tankar. Dagens kåseri kan jag dock inte återge  här men jag hörde en kort historia på morgonen:

"Det var en höggravid kvinna som snart skulle föda. Hon fick frågan: - Har slemproppen gått än?
Hon svarar: - Nej, han är kvar på jobbet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Den var väl rolig? 
Nej, nu ska jag börja skriva ett litet brev. Har hittills aldrig skickat ett CV. Men pratade med chefen på det arbetsstället och han tyckte det räckte med ett brev..... Har kanske jobb på gång! Ska i alla fall visa att jag finns så får vi se vad det leder till.
Ha en bra dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.