Translate

söndag 31 januari 2016

Livet är en resa

I går tillbringade jag dagen som en riktigt aktiv och rolig lördag. Jag hade sedan innan bestämt att överraska maken med att måla vårt köksbord. Han skulle på jakt hela dagen så planen var klar.
Sagt och gjort , jag lade ut plast på golvet och så var det bara att hugga i med pensel och färg. Från att ha haft ett tråkigt mörkt bord står det nu ett vitt och grått bord.
Förutom att måla bäddade jag rent i sängarna, städade huset, långpromenad, friserade mina hundar mm. Till sällskap hade jag förutom hundarna, ljudet av skidtävlingarna på tv.
Innan kvällningen fick jag inspiration att sätta mig ner och texta och leka lite med pennorna. Länge sedan jag över huvud taget höll i calligrafi-pennan. Det kändes så gott.  Att få ner tankar och ord i skrift känns så bra.

 
Ser du avtrycken av fötterna som gått o trampat längs livets väg?
 
Idag, söndag morgon. Jag har tänt i braskaminen, dammsugit hundhåren efter nattens sömn, satte mig vid datorn och vad får jag se?
Jo, att ännu en känd radioröst har tystnat! Jönköpings / Grännas välkända radioröst Calle Wisborg dog i går morgon! Bara 46 år gammal! Sååå oerhört tragiskt. Han hade en ny ide på gång som skulle bli verklighet nu om någon vecka, den vet vi inte hur det går med nu såklart. Han kommer att bli oerhört saknad av många, många, inte bara här i länet utan i landet. Han hade så mycket mera att ge. Varför fick han inte det för?
Jag kommer aldrig att glömma hans röst men jag kommer att sakna den.
Tala om att livet tar en annan väg än den vi tänker oss! Tala om tvära kast.
Vi är många som sänder tankar till hans familj nu.
Vila i frid Calle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.