Translate

fredag 30 december 2011

Näst sista dagen på 2011

Så var det fredag igen, ja den är ju nästan över nu.
Likadant varje år, så fort julhelgen har passerat så får jag smått panik över allt damm som lägger sig över alla tomtar och andra julattiraljer. Så nu har dom dammats av idag, bäddat rent i sängarna etc.
Mitt på dagen kom så mannen hem och önskade snabbt något mättande i magen. Så vips så stod det på bordet äggröra, skinka, sill, smörgås , rödbetssallad mm- sådan tur att julen dröjt sig kvar i kylen.

Blev en skön eftermiddag i skogen bland djur och skön luft. En solig eftermiddag som omväxling till senaste tidens regnande och blåsande.

Nu sitter vi här vid tvn mannen o jag. Ser " På spåret". Laddar för sista dagen detta år. Hm, nytt år, 2012. Vad kan det ha att visa? Vad har vi att vänta detta år? Jag hoppas verkligen på ett bra år.
Och jag hoppas på ett skönt år. Ett år då saker och ting ska falla på plats. Ett år då jag hoppas att mina nära och kära skall få må bra och trivas med livet.
En kär vän till oss ligger på sjukhuset i denna stund. Mitt ljus brinner för honom. Jag ber och hoppas att han ska klara sig genom operationen och komma tillbaka till oss alla. Jag önskar att han ska få ett super bra år 2012.

Jag hoppas att jag ska få vara till glädje och nytta för några människor även under 2012. Jag hoppas få känna glädje med mina vänner.

Vi hade planer på att vara hemma i morgon kväll och fira nyår själva för första gången på hur många år som helst. Men så ikväll ringde ett par av våra vänner och undrar om vi inte ska komma till dom sista timmarna på detta år. Ja, vi har fått förfrågan av dom tidigare men tyckte att vi kanske skulle vara hemma. Men nu kunde vi inte annat än tacka ja. Det ska bli jättetrevligt och mysigt att få träffa dom. Kanske kan jag bidra med en liten förrätt? Jag ska ringa till husmodern i familjen i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.