Translate

måndag 24 juni 2013

Nu skymmer det på

Ja, så är ännu en juni kväll snart till ända. Det skymmer på så sakta nu. Sjön ligger helt stilla och en full måne stiger sakta upp vid horisonten. Helt rund och så upplyst och vacker. Magiskt. Åh, nu önskar jag att jag hade en riktigt fin kamera. Blir bara larvigt att försöka fånga månen med min mobilkamera....
Fångade några andra bilder....

 
Så här såg himlen ut i går kväll innan regnet kom. Folk stod och fotade längs vägen då solen spelade sitt skådespel bakom molnen.

 
Smultron. Ack så gott. Moa och jag plockade och åt tillsammans i kväll. Det finns väl inget annat som är så smått och ändå smakar så oerhört mycket.
 
Idag har vi jobbat på med stängslet inför flytten av djuren. Och så har jag målat. En vägg. Och sedan kröp jag längs husgrunden och målade under panelen, på ändarna av ribben, med hjälp av en spegel så kunde jag se. Är väl ungefär som att köra släpkärra, inte tänka på hur jag håller penseln eller hur jag ska måla, bara köra på. Blir ju lite bakåfram i spegeln... men det funkade faktiskt riktigt bra. Fick med jämna mellanrum gå och skölja spegeln för att kunna se igen.
Alternativet hade väl varit att ligga och försöka kika under hela tiden men det hade väl slutat med att jag hällt över mig färghinken kan jag ana. Och sååå kul ska vi inte ha.
 
På den här lilla stunden jag har suttit här har nu månen nått över trädtopparna och speglar sig majestätiskt i vattnet. Så stor och tuff månen är.
 
Nu ska jag krypa till sängs. Så får månen lysa vidare där utanför mitt fönster. God natt månen och god natt vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.