Translate

tisdag 3 december 2013

Hej här är jag

Åhhhhh så glad jag blev nu. Då jag åter en gång loggade in mig på min blogg, i tron att det skulle bli error igen, men det fungerar nu!  Ingen aning vad jag gjort som rättat till felet eller vad som hänt. Men fungerar gör det nu i alla fall. Kul.
Har inte kunnat skriva något på länge. Något hände , uppdaterades under natten och helt plötsligt så funkade inte bloggen mot min vebbläsare eller vad det nu var som var fel.
Men nu är jag åter här igen.
Har idag också uppdaterat vårat mobila bredband så får vi se om det kan avhjälpa problemen med telefonen också? Den fasta. Den som vi har vant oss av med att använda nästan helt då vi inte har fått den att fungera som den ska.
Och nu inväntar jag Stig som kommer för att installera Canal Digital. Så kanske vi kan se på tv utan att det fladdrar och sprakar också! Vilken dag det här ser ut att bli. En tekniskt helt underbar dag.

Vad har då hänt sedan sist? Oj massor. Jakt förstås. Både på älg och gris. Med lunch till jägare.
I går var jag i Jönköping hela eftermiddagen. Först ett spännande möte med ett par kvinnor på landstinget där vi diskuterade marknadsföring. På kvällen hade vi vår julfest med medlemmarna i Victoria föreningen. Jag hade skänkt en vinst och tänk att jag vann två! Det är inte likt mig. Brukar inte ha någon tur alls i lotterier. En trevlig kväll med mysig samvaro.
Underlig känsla att se alla dessa kvinnor och veta att alla har gått samma resa som jag. Eller att jag gjort samma som dom. Ett sextiotal kvinnor som alla har drabbats av bröstcancer. Men tänk så stärkt jag känner mig då jag ser och hör om så många som har fått leva så många år efter sin sjukdom. En kvinna jag pratade med i går hade varit med om både tio och tjugo årsjubileumet i föreningen, och nyss firade vi ju trettio. Inte illa eller hur? Då blir man glad.

Nu kom Stig så nu måste jag rusa vidare. Hoppas få sällskap vid kaffebordet. Har lite tårta kvar sedan adventskaffet hos David i söndags. Det smakar säkert gott idag med.
Hej hej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.