Translate

måndag 30 september 2013

Tack för all forskning. Hörde just på nyheterna att man provat nu på ett femtiotal att värma cancertumören och på så sätt "döda" den! Låter så bra. En kvinna beskrev hur dom satte in en nål in i tumören och så värmde de med el till sjuttio grader, då dör cancercellerna och vidare spridning fungerar inte. Fantastiskt eller hur? Ingen operation, man får behålla sina bröst osv. Ja, många fördelar och en härlig ide´. I och för sig för tumörer i tidigt skede men alla framsteg är lika välkomna.
Så tacksam är jag att det forskas och jobbas vidare inom cancerforskning såväl som andra sjukdomar.

Så är det måndag igen då. Vi har haft en bra helg tycker jag. Vi fick njuta av Davids sällskap på fredags kvällen, åt och hade det jättegott. Så mätta blev vi.
Så har vi börjat på allvar att sortera och plocka i lagården och på logen. Så skönt att få komma i  ordning där också. Ja, än har vi mycket mycket kvar innan vi är nöjda men vi har i alla fall kommit igång. Ut med skräp och ordning och reda och in med redskap inför stundande vinter.

Så har vi övningsskjutit. Jättebra träning. Bara att hålla på vidare. Denna gång på en pappersälg och lerduvor.

Vad ska då hända denna vecka? Ja, jag ska fortsätta utomhus med diverse plock. På onsdag kväll är det cafekväll i Tranås för bröstcancerföreningen. Torsdag mammografi. Hoppas på en bra vecka.
Färgerna är fantastiska utomhus och luften är klar. Härliga höst.
Önskar dig en bra vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.