Translate

onsdag 3 maj 2023

Vill säga ett STORT TACK

 Nu har det gått drygt en månad sedan jag lämnade över Hjärtats hus i varm hand till Elin och gänget. Vilken resa det blev. Första veckan utanför gemenskapen som är på våra träffar, utan ansvaret som jag burit under flera år, kände jag sådan sorg och grät, då Hjärtats hus ligger mig så varmt om hjärtat. Men det var tid att lämna över och gå vidare i livet. Allteftersom dagarna går så känns det allt bättre och rätt. 

Men jag kommer alltid att bära med mig minnen och erfarenheter från möten med så många människor, alla goa volontärer som gör ett sådant fantastiskt arbete bara genom att finnas där för sina medmänniskor. Sådan styrka det är i detta. Jag är så stolt och glad att det vi skapade får leva vidare och utvecklas vidare. 

Jag har fått så många tack och under mina sista dagar på plats blev jag även avtackad på arbetsplatsen, Qulturum, där jag fick dela med mig av mina tankar till alla kollegor som jag har fått komma närmare under åren. Det sas många fina ord som jag nu får bära med mig. 

De hade också gjort ett fint bildspel som visades på storskärm under avtackningen. Nu vill jag dela dem med dig. Och jag vill med dom rikta ett STORT TACK till alla som jag mött genom åren. Alla besökare som jag har fått dela samtal med, alla volontärer som jag fått lära känna, alla kollegor som jag mött, all personal inom olika avdelningar, såväl inom regionen som primärvården, alla olika föreningar och företag osv osv.... Ni anar inte så tacksam jag är. 







Peter, jag och Elin.


Den fina blomman står sig fint här hemma hos mig.

Idag är det onsdag, det är träff på Hjärtats hus i Jönköping. Jag har ännu inte varit med på någon träff, efter att jag lämnade. Men snart skall jag göra besök även där. Även om jag inte är med fysiskt så är jag med er alla i tanken. Och till dig som kanske läser detta och som har det tufft av olika anledningar, om du skulle vilja få kontakt och stöd av medmänniskor, besök då Hjärtats hus så får du känna det jag försöker beskriva. Värmen och gemenskapen där är så stark. Och du är så välkommen. Vi nådde ju målet att dessa mötesplatser inte bara är för den som har eller har haft cancer, utan nu är öppen för alla, oavsett vilken sjukdom man lever med eller har i bagaget. 
Nu lyser solen från en klarblå himmel. Jag skall sätta på en kopp kaffe och sätta mig o blicka ut över sjön som glittrar så fint. Våren är här och snart slår växtligheten till och blommar ut, det är fantastiskt att få vara med om det igen.
Önskar dig en fortsatt fin maj månad. 



3 kommentarer:

  1. Lycka till med nästa etapp i ditt liv.
    / Joel uti Mullsjö

    SvaraRadera
  2. Vilket fint arbete du gjort Maggie. Du är en fin människa. Önskar dig allt gott med vad du nu kommer att företa dig🧡

    SvaraRadera
  3. Barbro Birgersson3 maj 2023 kl. 18:51

    Fantastiskt fin insats du har gjort till hjälp för dina medmänniskor. Ett Hjärtats hus som finns idag och kommer att finnas i framtiden.
    Lycka till med nya steg i livet, kära Maggie

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar här om du vill.