Translate

lördag 28 november 2015

Första advent

Dagen före första advent. Förväntan och lycka att få tända adventsljusstakar i huset. Det doftar gott nybakat då jag nu gräddar saffransbiscotti och lussekatter. Skall strax grädda jitterbuggar också. Jag tycker det roligaste som finns att baka är just saffransbröd, vet inte varför. Men det känns extra lyxigt.
Ute regnar det och blåser så jag njuter verkligen av att vara inomhus.
Senast jag skrev här på bloggen så skulle jag göra fler sjukhusbesök och kontroller. Och allt gick bra. Jag hade bra värden och blodtryck etc. Och besöket hos gynläkaren gick också jättebra. Så jag är väldigt nöjd och glad.
Så måste jag berätta att det har öppnats lite positiva dörrar nu angående Hjärtats Hus visionen. Faktiskt. Efter två års slit så känns det som det händer saker i rätt riktning nu. Mycket återstår och jag kan inte på något sätt ropa hurra än, även om jag önskar det, men så nära som jag är nu har jag aldrig varit i alla fall.
Har väldigt bra personer i arbetsgruppen för visionen också som är väldigt starka och kunniga. Och fler finns att be om hjälp av när det blir dags för det. Så det känns riktigt gott.

Förra helgen var det precis tre år sedan vi flyttade in här i Målviken. Tänk vad tiden går. Minns första morgonen då vi vaknade och skulle försöka hitta kläder inför dagens arbete, jag hade ingen  aning om var jag skulle leta. I vilken säck kläder fanns!!! Ja, du milde tid. Det gick ju lite snabbt då vi fick bra bärhjälp just den helgen vilket vi är så tacksamma för. Helgen efter, då vi egentligen hade tänkt köra flyttlasset, var det mängder med snö......


 
Den här bilden tog jag genom fönstret härom morgonen. Lite suddig men sådana otroliga färger. Fantastiskt, eller hur.
 
Nu ska jag återgå till min deg som ligger i kylen och väntar. Önskar dig en riktigt fin adventstid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.