Translate

torsdag 12 november 2015

Vissa dagar längtar man hem mer än andra

Det är som alla vet bra för människan att röra på sig. På olika sätt och olika mycket. Folk går på gym och de simmar, somliga gillar spinning eller muskel maskiner..... Jag hör inte till den skaran.
Ofta får jag skaplig "motion" i mitt arbete. Men så kommer dagar som idag, då jag suttit vid datorn så gott som hela dagen.
Så slog det mig att jag har stavar som står i boden och väntar. Jag började träna upp mig med stavgång efter min operation. Det kändes bra då för mina armar etc. Och skönt sätt att motionera på. Plus att jag kan utgå från mitt hem, jag behöver inte sätta mig i en bil för att åka till ett gym....
   Hur som helst. Nu har jag varit ute på en skaplig runda. Och det var jätteskönt. Ja, inte bara för kroppen. Nej jag gjorde något annat också som jag faktiskt  måste försvara lite. Jag tog på mig lurarna till min mobil och spelade go musik. Många gånger har man passerat gångare , eller ännu "värre" cyklister som rör sig i sin egen värld med lurar i öronen, hoppar till då man passerar då de inte var beredda att det skulle finnas fler än de på vägen.
Men idag gjorde jag likadant. Med den skillnaden att jag är ganska säker på att inte få någon som passerar mig, i alla fall på ena hållet då det inte finns någon väg vidare efter vår gård.
Men men men sååå skönt det var med go musik och gång i rask takt. När man hittar rytmen i musiken och sätter stavarna efter det, riktigt gott.
Och nu ska du får höra vilken låt jag gillade bäst på min spellista. Jo "Mitt kära Östersund" med Nick Borgen. Ja, det är den enda låten jag gillar som han gjort, som jag vet om i alla fall. Men den är ju helt underbar, träffar mig rakt i hjärtat. Och tänk vad bara lite musik kan göra. Med ens så får jag sådan hemlängtan till mitt Östersund.........
Som min goa svärmor sa förut idag till mig, åh om du kunde slinka innanför dörren hos din mor och far och få sitta och prata lite med dom........

 
Läget är som det är. Jag skickar er en ros, här via min sida. Jag vet att du mor läser. Älskar er så mycket och är så tacksam för allt ni gjort för  mig.
Nu är det nog sista rosen jag fångat på bild för i år i alla fall. Mozart rosorna står förvisso i blom men efter regn blir även de tagna. Nu får vi se fram mot våren då allt gror och spirar igen.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.