Translate

torsdag 11 februari 2016

Hjärtats Hus, Välkommen

Vilken dag det blev igår. Helt plötsligt så står det klart för mig att Region Jönköping ställer sig bakom ett 18 månader långt projekt, Hälsans Cafe´. Och därmed kan vi köra vidare med arbetet Hjärtats Hus! Efter alla möten och diskussioner och samtal är vi vid ett stort mål. Mot att kunna göra verklighet av visionen. Helt fantastiskt.
Här kan du ta del av meddelandet.

http://www.rjl.se/Om-regionen/pressrum/nyheter/Nyheter-fran-regionen/halsocafe-ger-stod-for-halsa-och-ett-gott-liv/

Vi kommer att bjuda in alla cancersjuka, tidigare sjuka liksom nyligen insjuknade, anhöriga och vänner till Öppet hus den 22 februari kl 14-19. Och platsen blir alltså i flygelbyggnaden vid Ryhovs Herrgård.
Underbart. Hoppas att vi når så många som det bara går och att intresset som har burit oss hit nu får visa sig ha bäring. Att behovet verkligen finns.
Här i Hjärtats Hus vill vi möta er som den person du är, med den historia du har med dig i ryggsäcken. Här vill vi  hjälpa till att göra något bra av situationen, av upplevelsen, av tankar och framtid. Vi vill bygga en verksamhet utefter ditt behov som cancer sjuk eller anhörig. Vad behöver du för att må bättre?
Vi kommer under våren att ha öppet en dag i månaden, för att känna in och se hur många som sluter upp. Så har vi ett gigantiskt arbete att ordna massa praktiska saker inför att kunna ha öppet oftare. En sak i taget så blir det säkert jättebra. Så här nära har vi ju aldrig varit tidigare.

 
Välkomna till oss.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.