Translate

söndag 8 februari 2015

Isfiske

Idag vaknade min käre make lycklig och glad. Klev lätt ur sängen tidigt då det ännu var mörkt, trots att han har väldigt ont i ryggen. Varför?
Jo, idag höll isen på en liten sjö i närheten så vi kunde ut och angla gädda. Och tänk att solen sken också stundtals så det var riktigt trevligt. Och några gäddor blev det också, ja med andra ord en lyckad dag.
Jag sov en stund till, ja tills dagen ljusnat. Sov väldigt uselt under natten men skyller dels på att det blåste riktigt ordentligt om knuten. Så det knakade i huset. Det klassiska dånet då det stormar. Och så höll katten mig vaken, han trampade på min mage och skulle kela flera gånger. Ligga nära. Mysigt men inte då man vill sova. Ja, ja, skönt med söndag idag.
Nu sitter jag och samlar mig och min hjärna. I morgon har jag inbokat möte med en politiker i Jönköping. Ett möte som jag hoppas väldigt mycket på. Känns faktiskt väldigt avgörande hur bemötandet där blir. Det tar på krafterna att måla upp visionen gång på gång för nya människor hela tiden. Månad efter månad. Så håll tummarna och tårna om du kan och vill.
Jag har gjort en power point presentation, affärsplanen utskriven och enkäten likaså.
På kvällen har vi dessutom styrelsemöte för bröstcancerföreningen så då stannar jag i Jönköping hela eftermiddagen.  Hoppas det blir en riktigt bra måndag.
Min bror fyller år också. Men han är för långt borta för att jag ska kunna fira. Får ringa  honom.


Nog är det vackert på vintern också så säg? Patrik han skrattar åt mig då jag tvärstannar här och där, kryper ner på backen osv då jag ser något som skulle kunna kännas bra på bild. 
Den här bilden är en av de som jag är riktigt nöjd med. Tala om långa iskristaller denna vackra kalla dag. Underbart.

Vad händer för övrigt i veckan då? Ja, i slutet är det ju svenska rallyt igen. Men vi kommer inte iväg på det i år heller. Det lär bli riktigt snöiga vägar i alla fall för som det ser ut nu.
Barnen har sportlov men det är väl inte mycket jag märker av här hemma.

Nu ska jag strax se på Farmen. Det är lagom söndagsunderhållning tycker jag. 
Önskar dig en riktigt bra vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.