Translate

tisdag 19 maj 2015

Stuga att hyra

Hej vänner. Tisdag eftermiddag, solen har precis hittat fram bakom regntunga moln. Ja, moln som har varit väldigt välfyllda med regn och hagel. Varierande väder kan man lugnt säga. Och kallt.   Tror knappt man är i mitten av maj faktiskt. Men värmen kommer säkert snart. Bara att vänta...

 I väntan på det kan jag passa på att tipsa om vår lilla stuga som vi tänker hyra ut under några sommarveckor i år.

     En väldigt enkel stuga, med låg standard, utan el och inget indraget vatten. Men läget är desto mer fantastiskt. Trettio meter från sjön. Något för den som vill bo i ett lugnt läge och uppleva naturen in på husknuten.



Vi har lagt ut den på vår facebooksida där vi  har följande text:
" Först och främst vill vi ge dig chansen att uppleva att bo i en stuga utan el och vatten. Vi hyr ut veckovis i första hand. Där du lagar mat på den lilla gasolplattan och hämtar vatten utanför husknuten. Där du får njuta av fotogenlampans och stearinljusens sken då det mörknar. Där du får lyssna till väderleksrapporten från transistorradion innan du ger dig ut på sjön Ören. Kort och gott, ett väldigt enkelt boende för dig som vill uppleva lugnet i naturen, närheten till sjön och de vilda djuren in på husknuten. Hoppas du ska finna att dessa möjligheter kan ge dig några lugna sköna dagar. Vi vet, för vi har själva bott i stugan en sommar. En oförglömlig sommar.
Stugan är möblerad, en dubbelsäng och en bäddbar soffa av äldre modell. Lämpar sig för två till fyra personer. Hyra tretusen kronor / vecka. Vill du hyra sänglinne så ordnar vi det."


Är du seriöst intresserad eller vet någon som vill hyra så hör av dig till : maggie@maggies.se

Ja, detta blev väl dagens tips. Nu måste jag skynda ut till ängarna, snart kommer korna för sommarbete. Ha det gott.


Utsikt från bryggan.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.