Translate

torsdag 23 januari 2014

Tack vänner

Jag bad mina vänner på face book att hålla tummarna för mig då jag sökt ett stipendium. Och tänk att idag fick jag det positiva och oväntade beskedet att JAG FÅR DET! I Mars ska jag åka till Skottland på den nionde Europeiska BröstCancer Conferencen. Och så ska jag försöka göra studiebesök på något som jag brinner varmt för. Något som jag är helt säker kommer att vara till hjälp för många många många svenskar , OM vi kan ta över det hit vill säga! Jag ser det stora i det här och jag har sköna drömmar om hur det skall kunna se ut i vårat land om några år. Nu gäller det att försöka få med mig andra på denna spännande resa, ja inte till Skottland alltså. På resan in i framtiden menar jag nu.
I morgon ska jag berätta om min bok och även om denna ide´då vi träffas i RCC Sydöst. Patientrådet för region sydöst. Tänk så skönt att jag då kan säga att jag SKA ÅKA till Skottland, inte att jag skulle vilja. Det ger ju en viss skillnad på det hela. Ger ju en helt annan tyngd åt det hela. Ha, nu får jag ändra i manuset!
Nu är det allvar. Det jag har legat sömnlös om på nätterna och drömt mig bort för. Nu får jag drömma mig till Skottland och ladda. Boka biljetter för resa och boende.
Ja det ska verkligen bli spännande. Det är allt kul att leva, som ordspråket heter:

Det är kul att leva för då får en si hur det är.

Ja så länge jag lever så hoppas jag få uppleva min dröm i verklig skepnad. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.