Translate

lördag 31 maj 2014

Sista dagen i maj 2014. Aldrig mera får vi uppleva just denna dag. Tänkvärt eller hur?  Vill till att göra något bra av dagen jag har fått vakna till.....
Inget inbokat som ska göras. Ja, det finns ju förstås hur mycket som helst att sätta händerna i, har man hus och gård så finns ju alltid sysslor. Men inget inbokat som måste göras senast idag. Skönt.
Solen lyser och fågelsången fortsätter. Igår såg min käre svärfar och jag en örn segla majestätiskt över viken. Så stora och mäktiga är de.
Jag fotade min klocka härom dagen, så här ser den ut.


Blir spännande att se om vi kan använda den. Jag hoppas verkligen det. 
Idag eller i morgon ska vi åka och hälsa på David som nu har flyttat in i sitt hus. Gläds så med honom. Så skönt då det löser sig så bra. Hoppas och tror att han ska få trivas riktigt bra där.

I går morgon var Oscar med på P4 radio Stockholm och pratade om smörgåstårtor. Jag ska faktiskt försöka ge mig på att göra en efter hans recept. Fast jag saknar ju förstås det goda brödet, det är inte bra.
På fredag nästa vecka, nationaldagen kommer Oscar att vara med i radio igen. Då på  P4 Extra med Lotta Brome´. Blir spännande att  höra det med såklart. 

Nehej, nu ska jag ge hundarna mat och sedan ska vi ta frukost på altan. I solen den ljuva och sköna. Så får vi se vad det blir av denna dagen sedan. 
Trevlig helg önska jag dig.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.