Translate

fredag 11 januari 2013

Loppis på Myrorna

Så var det dags för fredag kväll igen....ännu en vecka att lägga i ryggsäcken.
Och jag kan fortfarande inte lägga in bilder på min blogg. Detta är ju deprimerande, Känns inte alls lika roligt att bara skriva. Undrar om jag kan få tag i någon människa som kan detta?!!!

Idag har jag stämt av mina räkenskaper för försäljningen av min bok. Känns bra så långt. Och så har Oscar fått sina första exemplar av hans bok som släpps nu den sjuttonde januari, En bok med hans recept på glutenfritt bröd. Ska bli spännande att följa hans vidare resa....
Idag har jag också varit med min kompis till Jönköping. Vi hade lite olika ärenden både hon och jag att uträtta och så gick vi och strosade runt på Myrorna i säkert ett par timmar!!! Otroligt vad prylar. Och det var helt klart den snyggaste Myra-butik jag har varit inne i någon gång. Snyggt sorterat med kläder i olika färgställningar, snyggt uppställt porslin osv. Ja, dom som håller i denna butiken har känsla för stil och smak, jättemysigt.
Gjorde jag några fynd då? JO ,såklart. Jag köpte några glas, sådana där fina fotglas som ändå är lite okay att använda till vardags. Jag köpte också en liten speciell pall/piedestal som är i samma stil som en gammal som jag har sedan tidigare. Detta var liksom en miniatyr av den jag redan har. Och då jag tröttnat på den så vill Oscar bli vid den så det finns en plan,
Ja, man har ju inte roligare än man gör sig. Och så ett glittrigt armband för tjugofem kronor, så var jag så nöjd så....

En som inte hade roligt var en man som handlade samtidigt som oss på Ica Maxi. Det var det bittraste och argaste jag skådat på väldigt lång tid.
Han kom efter mig i kön så då jag hade betalat och plockat i mina varor i kassen ställde jag den på kanten av hyllan där man brukar packa sin kasse, En potatispåse hade jag också. DÅ kommer denna mannen och drar ilsket sin vagn runt mig, ställer den demonstrativt bredvid mig, "slänger" ner min matkasse på golvet under kassan bredvid och tar min potatispåse och slänger iväg den på golvet! Ja, verkligen slänger. Jag blir helt stum, vad i hela världen flög det i honom? Jag försökte ursäkta mig och förklara mig, då han uppenbarligen tyckte att jag var allmänt i vägen, men han var inte kontaktbar utan plockade frenetiskt i sina saker i sina kassar!!! Vi skyndade att plocka ihop våra varor och gick därifrån. Då jag vände mig om såg jag att han hade en fru också! Stackars den frun, sa vi båda i munnen på varandra. Han skulle jag inte vilja möta om jag så finge betalt.
Så knepigt. Måntro om han hade dålig dag eller vad, Eller kanske han inte mådda riktigt bra. Jag vet inte, men usch så olustigt det hela var.

Nu har jag i alla fall landat här hemma. Har middagen på gång, sent omsider, hundarna ligger och sover vid min sida här i soffan och damerna kör skidskytte för fullt i tv rutan.
Och på bordet står ett par fina "kristall"glas på fot. Nu ska vi inviga dom, Patrik o jag.
Trevlig helg önskar jag dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.