Translate

måndag 17 mars 2014

Glasgow

Jaha så är jag då här. Sitter på mitt lilla hotellrum i Glasgow och laddar för morgondagens besök på Maggies center. Mellanlandade i Amsterdam vilket var em upplevelse. Tala om ett blött landskap! Otroligt väl indelad åkermark sett från ovan, allt i raka fina kvadrater med diken och floder emellan. Bara det att det såg ut som om massor med mark låg under vatten. Vatten överallt. Fascinerande. Sedan är det ju språket. Jag åkte med KLM, holländskt bolag tror jag. Ja hur som helst fattar man ju i princip inget av deras språk. Tur att de kan engelska med.
Åkte taxi från flygplatsen här i Glasgow och fick en dråplig åktur med taxichauffören. Han berättade massor.
Har beställt taxi till morgonen med. Är för långt att gå till fots till busstationen. Och vädret visar på regn så jag satsar på taxi. Nackdelen i morgon är att jag missar frukosten här på hotellet, måste åka tidigt för att hinna med besöket. Bussresan tar två timmar. Ja ja, jag har varit ute och handlat lite yoghurt och bröd, juice så jag rer mig.
Ja fortsättning följer. Håll tummarna för i morgon. Känns som det blir tajt att hinna med två besök samma dag. Vi får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.