Translate

lördag 8 mars 2014

Underbara lördag

Efter att ha sovit i fyra och en halv timma i natt så är det nu dags för en ny oskriven lördag som vi ska fylla med roliga saker. Och trots att jag sovit så lite och  har haft en milt sagt körig vecka med alldeles för lite sömn så vaknar jag pigg och förväntansfull. Så fantastiskt att få må så bra. Känns som jag levt i en diffus bubbla senaste åren och nu ser allt mycket ljusare ut. Jag är gladare, jag har inte ont någonstans mm. Mår helt enkelt toppen. Tänk att en liten tablett kan göra sådan skillnad. Inte undra på att det då kan bli krockar med olika mediciner då ofta äldre får olika sorter för olika krämpor. Inte konstigt alls.
I går träffades vi i gruppen i kyrkan igen för att planera vidare olika möbler etc etc. Otroligt vad många beslut det blir då man renoverar och bygger till en kyrka. Många detaljer som ska falla på rätt plats. Igår var vi dessutom och köpte ett par bord och några stolar till ungdomsvåningen. Blir så jättebra.
Idag ska vi till Davids hus och hjälpa honom köra iväg den gamla köksinredningen mm. Solen lyser och det ser ut att bli en fantastisk dag. Livet är gött då man mår bra.
Hoppas du som läser känner av den positiva energin också som våren ger. Då ljuset kommer tillbaka. Då fåglarna återvänder. Underbart.

Morgonljus i Målviken. Kan tro det är en bild tagen under hösten men det är faktiskt nu härom morgonen då jag var ute och gick morgonpromenaden med hundarna.
Sådant fantastiskt ljus mot trädet då solen går upp.
Nu kör vi, ny dag, nya möjligheter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.