Translate

söndag 16 mars 2014

Vilodag på Liljeholmen

God morgon vänner. Vaknar till ett soligt vackert Stockholm. Tar en vilodag idag hos Oscar innan jag flyger till Skottland i morgon. Så spännande ska det bli.
Vilka fantastiska dagar vi har haft här i huvudstaden. Anlände Haga Tårtcompani och Bageri under torsdagseftermiddagen . Full aktivitet rådde såklart inför kvällens stora invigningsfest.
Under kvällen fylldes lokalen med glada människor, för mig många nya ansikten men också många bekanta. Vi var ca 140 gäster. Blommor i mängder, presenter och härliga gratulationer. Anna och Oscar höll tal och alla gäster lät sig väl smaka av alla goda snittar och annat gott.
Vi ville ge dom något speciellt, något man inte kan köpa. Kom på iden lite sent men broderade några handdukar med deras logga.
Här tänkte jag mig en bild men får inte till det på mobilen!

Så mycket gott fick vi. En gäst som jag blev väldigt glad av att se var Oscars lärare Martin som har följt Oscar sedan gymnasietiden. Han har varit med då Oscar tävlade, de har haft kontakt genom åren och nu kom han med en underbar blomstergrupp från hela lärargänget på Aleholmsskolan. Med en liten kavel i. Så glada vi var.
Och så stolta såklart.
Morgonen efter var det Davids tur att hänga med i ottan och känna på bagaryrket.
Tänk att ha två glada bagarsöner. Underbart.

Nu ligger den riktiga bagaren och sover på soffan. Tvättmaskinen kör de fina förklädena inför en ny spännande vecka. Patrik och David är på väg hem. Och jag njuter av livet. Ännu en speciell upplevelse att få dela glädjen med andra i detta underbara bageri. Lycka Till nu fortsättningen. Ni har ett vinnande koncept och vi som är bredvid är imponerade och stolta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.