Translate

söndag 18 november 2012

Söndag kväll

Söndag kväll, ny vecka stundar med nya möjligheter. Härligt.
Den här helgen har vi mestadels jobbat vidare i Målviken, ja igår körde vi i tretton timmar. Tiden går fort då man har roligt!!!

I går då vi målade och slipade vidare tände vi upp i braskaminen. Så mysigt då det sprakade så hemtrevligt och varmt blev det med så det fungerar det också. Gott.



Något annat gott. Blev bjudna på tårta och kaka av hantverkarna härom dagen. Vad sägs? Ja, bättre kan man väl knappast ha det.

 
 
Nu är det som sagt söndag kväll, jag har lagt in räkningar för betalning och jobbat ifatt mig lite på kontoret. Tvättmaskinen har snart gått färdigt och jag ska diska vidare. Måste ju börja packa så smått också. Har visst börjat plocka lite redan . Det blev jag varse om ikväll då jag skulle tända taklampan i ena hallen nere. Svart! Jag hade ju tagit den lampan till Målviken. Blir ju lite tokigt den här årstiden, allt ska bort men jag måste ju se här i huset i alla fall.
Men härom dagen kom jag på att det som är bra är ju att det snart är advent. Då kan jag ju ta adventsljusstakarna till vår nya lya så länge och vänta med det andra till det sista.  Man får vara lite om sig och kring sig...
I morgon kommer elektrikern tror jag och jag ska väl köra vidare. Måla ett räcke uppe i hallen, måla ett par tak en andra strykning osv. Och så blir det väl en del "taxikörning" då Patrik ska flytta maskiner , har jag hört ryktas. Så då kan jag passa på att lämna tillbaka lite överblivna saker till Ikea. Allt gick inte åt i köket faktiskt!
Ja vi får se vad dagen har att erbjuda.
 
Kan ge er ett evenemangstips också. På söndag den 25 är det julmarknad i Adelöv. Marknadsgudstjänst först nere i kyrkan och sedan marknad mellan 13-17. VÄLKOMNA.
Jag kommer i år inte att delta så mycket, eller snarare inte alls, Jag har bett om entledigande då jag vill lägga krutet på annat....
Men jag har ringt ihop lite folk så jag tror att tomten kommer till marknaden i år också. Den ska få dela ut breven som vi fick förra året från Tomten- nu ska dom ges till barnen som skrev önskelistor förra marknaden. Så får vi se om det kommer några svar till barnen i år också?
Jo, det var faktiskt så, jag fick en hel hög med brev från Tomten då jag skickat  barnens önskelistor till Tomteboda. Ja, det har jag väl säkert redan skrivit om antar jag.
Föresten, skulle du som läser detta vilja och ha möjlighet så är du välkommen att hjälpa till också. Det behövs alltid frivilliga händer att bygga marknadsstånd etc. Bara att höra av sig.
 
Nu ska jag ta ett ryck till i köket och diska vidare och packa innan jag lägger huvudet på kudden.
Önskar dig en riktigt bra vecka. Tänd ett ljus i väntan på advent, mörkret är så mörkt men känns lite ljusare och varmare med ett ljus.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.