Translate

torsdag 8 november 2012

Gummistövlar, vilken bra uppfinning

Jo, jag har verkligen gått i gummistövlar idag....Faktiskt i ca sju timmar !!!
Började dagen med att lägga in lite mera räkningar i bokföringsprogrammet mm. Klockan elva kom så bänkskivan från Ikeas lager i Oscarshamn. Lysande dom hittade hit, till rätt Näs.
Det enda problemet var att i samma stund som bilen kom så öppnade sig himlen än en gång och regnet fullständigt vräkte ner. Jag försökte snabbt att hitta något att täcka in skivan med på släpkärran men jag hann inte med. Kunde se hur kartongen bara sög åt sig av allt vatten och insåg att nu ville det till att agera  och det snabbt.
Så jag drog iväg till Målviken och sprang in till snickarna som hjälpte mig in med skivan och så torkade vi den. Den klarade sig nästan helt utan att ta skada.
Nu skulle jag vidare till Jönköping och springa runt i olika butiker, dags att ordna mera färg, byta den skadade diskbänks luckan, köpa dörrhandtag till innerdörrarna, knoppar till köksskåp, kattmat mm mm.
DÅ kom jag på det! Jag hade ju sprungit ut till bilen i gummistövlarna!
Inget att välja på utan det var bara att traska runt i stövlar i alla butikerna!!! Oj oj.

Efter mycket åkande och grejande hit och dit så var det så dags i kväll för att träffa barnen i kyrkan. Bråttom som vanligt så tog jag på mig stövlarna, lika bra att fortsätta gå i dom. Och tänk vad bra det var. Då jag kom dit visade det sig att vi ju skulle vara ute och ha mörkerspårning! I skogen i totalt mörker och ösregn!!!!
Tänk så bra det är med gummistövlar.
Lika bra att ta dom i morgon också. Men kanske jag skulle ta med mig ett par skor i bilen. Känns som jag börjar flytta härifrån nu, ingen ordning på något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.