Translate

söndag 8 december 2013

Snö snö så långt ögat når.

 
Hej världen. Vad gör jag? Undrar du var jag har tagit vägen? Det gör nästan jag med. Förstår inte var dagarna tar vägen. Tiden rusar förbi och jag försöker hänga med.
Nu har ännu en helg gått till ända. Jag laddar för att åka upp till Stockholm tidigt i bitti för att få delta i en kurs för patientföreträdare i utvecklingen av cancervård. Hoppas på ett par givande dagar med många nya spännande kontakter och nya ideer och lärdomar förstås.
Hoppas att tågen rullar på i morgon också. Idag har vi fått massor med snö och blåst har det med gjort så det driver igen meddetsamma. Nu är det ett par grader minus och regn i luften, så då blir det rejält halt. Bra att jag bara har några kilometer snöig grusväg först, sedan motorväg några mil till tåget. Ja, det ska säkert ordna sig. Ägg under foten och gott om tid att köra så ska det säkert ordna sig bra.
Stannar kvar ett dygn hos Oscar o Henrik också. Ska bli så spännande att se hur det ser ut i hans nya bageri nu, Haga Tårtcompani och Bageri på Thorsgatan. Sist jag var där var det en byggarbetsplats. Nu har maskiner börjat anlända och installerats så det tar allt mera form för ett bageri med tillhörande servering och butik. Kul kul.
 
Gissa vad vi gjorde i går? Jo vi var med våra goa anställda på konsert i Jönköpings Konserthus. Kalle Moreus, Orsa Spelemän och Sanna Nilsen var där och gav en otrolig konsert. Fantastiskt. De gav verkligen allt. Superduktiga musiker, varenda ton satt klockrent. Vi hade platser på andra raden så vi kunde inte sitta bättre.
Vad vore livet utan musik och sång? Väldigt fattig skulle jag vilja säga. Otroligt fattig.
 
 
Underbart, helt underbart. Tack alla.

 
 
Nu såg jag Kalle Moreus på tvn. Han ska visst vara programledare i , jag tror det var, "så ska det låta"
 
Nehej, nu har jag suttit här några minuter. Nu ska jag stryka tvätten och packa lite. Men först vill visst hunden ut igen. Ut i snön. Tänk att det är så roligt med snö. Zelma och Moa är fullständigt tokiga i snön, då finns det hopp att matte kan kasta snöbollar som man får jaga. Bezzie gillar också snön men mer att nosa på och söka spår i tror jag.
Önskar dig en riktigt bra vecka.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.