Translate

tisdag 3 juni 2014

Vilken fantastisk dag.

Ja jag är så glad så jag vill dansa. Porlar i mig av glädje. Och lättnad.
Jobbade på kontoret under morgonen. Fick sedan förmånen att berätta min dröm och vision om ett cancercentra i Jönköping för några kontakter i Jönköping. Och det kändes klockrent. Så logiskt och rakt som det har gjort hela denna resa. Jag väntar med stor förundran på vad framtiden har att ge och visa mig. Bara jag får vara med och se. Även om det inte skulle bli något konkret av det hela så har jag i alla fall satt igång en boll i rullning, satt i gång tankar som kan ge ringar på vattnet. Jag är jättelycklig och nöjd.

Dessutom var det idag prisutdelning från " The White Guide", boken som visar på de finaste ställena att äta på vad gäller restauranger och bagerier. Är inte så insatt i detta men har förstått att det är inte alla förunnat att komma med i denna bok eller över huvud taget bli omnämnd i den.
Oscar och Anna , Haga Tårtcompani och Bageri var en av de nominerade till priset "Årets stjärnskott" De vann inte den kategorin men fick så otroligt mycket annan bra respons så vi är helt fascinerade och lyckliga över deras framgång. De fick utmärkelser i boken såsom "Årets smartaste dresscode", "Årets bästa  tårta"
" Årets PR kupp" mm.




Oscar och Anna på väg från jobbet.


Dessutom är visst Oscar omslagspojke..... Fantastiskt. Prisutdelningen var på Operakällaren tror jag i Stockholm. Har fullt sjå att hänga med i svängarna.
Nu vill jag inte uppfattas som mallig på något vis. Jag är bara Såååååå glad.

I morgon ska jag få njuta av att träffa ungdomarna från Tranås, du vet de som jobbat med ett UF projekt i skolan och skrivit två barnböcker. Jag har ju skrivit om dom här tidigare.  De sms-ade häromdagen och undrade om vi kunde träffas i morgon. Ska bli jätteroligt att träffa dom igen och höra reflektionerna från SM tävlingen i Stockholm., Har jag berättat det föresten? Dom kom på femte plats, av alla flera tusen UF företag från gymnasierna i Sverige. Femte Plats, Helt enormt. Stort Grattis och BRA jobbat av dem. Undrar hur de gör nu, ska de lägga ner detta företag som gått så lysande? Hm...

Och nu ska jag försöka sova. Hur lätt är det på en skala ett till tio måntro. Får svalka mig med en kvällspromenad med hundarna. God natt vänner och sov så gott.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.