Translate

lördag 13 juli 2013

Ännu en solig underbar morgon att vakna här i Målviken. Sjön ligger helt stilla och en båt passerar precis uddarna, bryter vattenytan helt stilla.
Skulle vilja bara vara en dag som denna. Skulle bara vilja sätta mig på en stol på bryggan och bara titta och njuta.
Men så blir det inte. En annan dag kanske, om jag får den åter...
Senaste dagarna har varit intensiva av grävande och planerande av gräsmattan och parkering mm härutanför huset. Spännande och kommer såklart att bli jättebra. Nu består det bitvis mest av grus och jord så det ser rätt tråkigt ut. Men jag har ju min bild i huvudet, hur det kommer att bli....Tur att man har det, annars skulle man ju kunna gråta för mindre  då skopan går fram och tar bort gräsmatta som har skötts om under så många år tillbaka.
Jag följde med i traktorn då vi hämtade ett lass grus igår. Alltid spännande att se hur små bilar, eller rättare sagt dess förare, reagerar då de möter en stor traktor. Somliga verkar komma i en slags chock och fulltsändigt tvärstannar, ibland väldigt mycket ute på vägen och bara står där. Som om dom inte fanns där längre.  Medans somliga lägger i backen och backar bakåt, varsomhelst, bara dom kommer bakåt.... Jag förstår dom, traktorn är stor. Men man får väl ändå som förare förutsätta att den som sitter bakom ratten i traktorn har en viss erfarenhet.
 
Nehej, nu ska jag inte sitta här längre. Jag är lite dålig med mitt skrivande nu. Livet är ju i mångt och mycket en fråga om prioritering.
Vi får se vad jag ska prioritera idag. Jag vet att jag i alla fall ska få fira en fyrtioåring. Det ser jag fram emot.
Hoppas du får en riktigt fin dag idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.