Translate

måndag 6 augusti 2012

Livskvalite

God morgon.
Ja här där jag nu sitter är det i alla fall tidig morgon, klockan är bara kvart i sex.
Idag steg vi upp ur vår bädd här i stugan vid fyra för att vittja fiskenätet som vi la i igår. Helt lugnt och stilla på Ören idag, lätt dimma och varmt. Magnifikt. Tala om livskvalitet att få ta upp sin egen middag. Blev det något då? Jo, det blev några fina matabborrar, lagom till oss. Nu ligger dom rensade och saltade i kylen o gottar till sig.
Patrik har åkt till skogen. Hundarna är ännu slöa, Moa ligger i mitt knä och sover. Dom är rätt så morgontrötta våra hundar, ja kvällströtta med. Dom är jätteduktiga.

Vad ska då hända idag? Jo, jag ska nog åka och införskaffa färg till fönstren i Målviken så jag kommer igång med dom. Nu vet jag vad jag ska ha för färger.
Så ska vi skjuta in bössorna och ikväll ska vi på skjutbanan för att öva inför höstens jakt som snart börjar.
Igår var vi till Jönköping och köpte nya åror till den gamla träekan. Det blev jättebra. Så var vi än en gång och tittade på kök. Jag har ju varit helt på det klara med att beställa ett kök där allt är omålat vid leverans och jag skulle måla det själv. Men nu under rådande omständigheter, då det känns som tiden rinner mig ur händerna, veckorna går alldeles för fort, funderar vi på att köpa ett färdigt kök istället. Desto tidigare kan vi komma in i huset. Jag längtar så efter det, att få ett eget hem där jag kan känna mig trygg och få vara i lugn och ro. Jag försöker intala mig att jag inte blir lyckligare i huset för att jag jobbar och sliter för mycket med special lösningar..... jag vill bara komma dit.

I eftermiddag kommer David hem och äter middag. Mysigt att få träffa honom en sväng.

Jag önskar dig en bra vecka. Och hoppas att min vecka blir bra också. Den har då börjat bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.