Translate

söndag 19 augusti 2012

Kräftor på bryggan

Vilken skön helg vi har haft. Jobbat och målat och grejat och underbart väder, ja i alla fall idag. Igår regnade det visst, det har jag redan glömt...Hade så gärna velat åka på ett bröllop i går eftermiddag men jag kunde inte slita mig från målningen och middagen som ville bjuda på där hemma. Jag var med dom i tankarna desto mera....
På kvällen gick Patrik med bössan på ryggen en sväng och tittade på rådjur och lite annat.  Jag har inte skjutit in bössan och inte övningsskjutit så mycket som jag önskar, så jag ville inte gå med bössan. Jag tog metspöt i stället och satte mig på bryggan. Dödade de stackars maskarna i stället. Fisk fick jag ingen, men åt mask gjorde dom desto mera.
Idag var vi ute på sjön och vittjade några kräftburar och njöt av den varma vinden och solen och vattnet, ja helt underbart.
Så målade jag lite fönster medan Patrik klippte gräsmattan. Trevligt sällskap fick vi till kaffet då ett par goa vänner tittade förbi en sväng.
Innan vi lämnade stugan för denna helgen satte vi oss på bryggan med fötterna i sjön och åt kräftor!!!!


Livet kan allt vara bra härligt ibland. Som väl är.
Nu är vi laddade för en ny arbetsvecka. Och det lär bli fullt upp som det verkar. Många saker på gång. 
I morgon till att börja med utbildningsdag med våra anställda. Sedan i veckan hoppas jag få komma igång rejält med snickerier osv i huset.
I morgon hoppas jag också att jag ska hinna springa in till apoteket och köpa mina sova gott tabletter...har inte hunnit det än. Och då gör dom ju ingen nytta, som mamma sa, om jag inte har dom här hemma!
Hoppas att du får en riktigt bra vecka . 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.