Translate

lördag 11 augusti 2012

Vadstena by night

Hej igen.
Oj , nu har det visst rullat iväg några dagar igen. Helg igen....
Hur gick då kräftfisket? Jo, det blev några stycken. Det tokiga var att vi "fastnade" med snickaren i vårat hus och planerade hela kvällen så då klockan var 00.30 la vi ut några burar i viken!!!!! I totalt mörker! Nu hade det varit bra om man varit i Norrland, där är det ännu ljust om kvällarna. Ett annorlunda kräftfiske blev det med andra ord.
Käre svärfar la ut några som vi vittjade sedan på torsdagen och på eftermiddagen kokade jag några. Vi provsmakade på kvällen, resten ska med ikväll då vi är bjudna till kära vänner.
Vad har mera hänt? Ja, mycket tid har jag spenderat senaste dygnen på kontoret. Det tar tid allt pappersarbete. I vår enfald trodde väl människan att det skulle gå fortare med alla datorers hjälp etc men det känns då inte så. Fast det är klart att vi har väl lite större företag nu än vi hade för 25 år sedan också...så det är nog logiskt.

Igår kväll var vi bjudna på Diggiloo i Vadstena av Oscar. En jättelyckad kväll.
Då vi åkte uppåt lyste solen och det såg jättebra ut. Men ju närmare vi kom Vadstena desto mörkare blev molnen, över just Vadstena! Vi parkerade och hann kliva ur och krama om vårat sällskap som vi mötte där.....så öppnade sig himmelen igen! Bara att sätta sig i bilarna igen och vänta....och det hörde upp efter en stund.
Kom en liten skur i början av showen men sedan sken det upp.
Och vilken show!
Lotta Brome´gjorde stor succe´som vanligt men vi fick se och höra sidor hos henne som vi inte visste om. Vilken tjej! Kramade om henne i pausen och gratulerade.
Showen var väldigt blandad då det gäller musik och stå upp snack och instrument solon osv. Ja, riktigt bra var det.


Vadstena slott. Senast vi var här på konsert var för ca tjugofem år sedan!!!!


Thomas Pettersson förklarar logiskt och mycket tydligt både hur män och kvinnor är funtade. Otroligt hur man kan stå och prata så ihållande och ändå så sammanhängande. Vi låg dubbla av skratt.

Jag har sällan hört någon spela trumpet så fantastiskt som Magnus Johansson gjorde. Helt magiskt.

Ja med andra ord en hellyckad kväll.
Men nu måste jag ut och jobba, solen lyser och det kan bli en bra dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.