Translate

onsdag 29 augusti 2012

Nu är snickaren i gång

Ja jamän. Nu är snickaren i gång. Så gott att komma igång på allvar nu i Målviken.
Idag har det bankats och sågats upp och öppnats hål lite här och var. Och gissa vad jag fann i trossbotten under ett gammalt golv från fyrtiotalet? Jo, ett par gamla bakplåtar från järnspisens tid. Hm, undrar vad dom hade för funktion där egentligen? Dom kanske inte ville slänga dom.....återanvändning....fast dom fyllde ju inte ut speciellt mycket om det var det som var meningen.

Käre svärfar hjälpte mig idag att lasta och köra skräp o gamla brädor mm.  Så skönt att hålla efter så det inte snor ihop sig fullständigt utanför trapporna....
Jag har föresten några gamla radioatorer som jag funderar om jag skulle ta o lägga ut på blocket. Måntro om någon kan vara intresserad av dom, tar emot att kassera dom. Eller kanske jag ska lägga i dom i en trossbotten!!! nej, det var ett dåligt skämt.

Idag har för övrigt solen lyst på en blå himmel och det har varit jättegott. Jag hann klippa gräset också innan jag åkte hem till kvällen.
Då jag satt på gräsklipparen kom svärfar med ett astrakan äpple till mig, sååååå goda är dom.
Tänkte ta in en bild här på svärmors fina rabatt men jag hittar inte den knappen på bilden nu....hm, vad har hänt? Jag får testa i morgon istället.
Nu ramlar jag till sängs, är super dunder trött....men glad och nöjd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.