Translate

söndag 21 oktober 2012

Hoppas på en solig vecka.

Blött blött blött och åter blött. Usch vad det har regnat på sistone. Idag var det väl bara någon skur, knappt man reagerar längre för att det regnar. Men kolla på den här bilden så förstår du vad jag menar....
 
Inte roligaste vädret att gräva för jordvärme....men nu är det på plats i alla fall. Patrik har badat i gegga och blev förkyld på kupen.
 
 
Så här fint blev det inne i tvättstugan då dom flytspacklade golvet före helgen. Är ju slätt som en spegel, känns nästan lyxigt att lägga på plastmatta på detta.  Otroligt att det torkar så fort, dröjde inte många timmar innan dom sprang omkring på det igen.
 
Hur har då helgen varit? Ja, arbete arbete och återigen arbete. Börjar kännas i kroppen nu att jobba sju dagar i  veckan.....Men det går framåt. I helgen har vi målat vidare, fönster och innerdörrar mm. Måste tipsa om en jättebra grundfärg med kvistlack till invändig panel. B I M heter den och biter tag i kvisten rejält . Känns bra, framtiden får väl utvisa om den är så bra som jag tror.
Igår var alla killarna hemma en sväng och gick omkring i vårat nya hem och filosoferade och funderade. Dom gillar allt så här långt, det enda dom är osäkra på är mitt val av kökstapet! Ha, det ska bli roligt att se då den är på plats. Den är väldigt speciell och bryter mot det andra, men det är just det jag tror kan bli riktigt läckert. Vi får väl se.
Oscar hade med tårta så det blev riktigt smarrigt fika i vagnen också.
Vi har också en ny kompis i Målviken. Ja , jag har nog skrivit om henne förut. En katt som kommer och går. Men nu är hon oftare där, allt mera ju mera vi är där känns det som. Och käre nån vad kelig och go hon är. Hon måste höra hemma hos någon familj någon stans, förstår bara inte var.
I går låg hon i famnen och sov då vi fikade. I dag ville hon smita in i huset då vi skulle åka hem. Det enda svåra är att hon inte alls är van vid hundar. Hon kör bredställ och reser raggen då en hund närmar sig, Moa blir jätteglad då hon ser en ny kompis. Men katten flyger snabbt iväg in i närmsta buske. Hm, undrar om dom kan bli kompisar?
 
Hoppas vi får en bra vecka. Kanske en vecka med lite sol och inte så mycket regn?
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.