Translate

söndag 8 september 2013

Magisk kväll.

Tack Sanna Nielsen och alla ni andra som förgyllde min kväll igår. Helt fantastiskt underbart. Hade jag suttit hemma i soffan hade jag storgråtit, nu fick jag ju skärpa till mig då jag satt bland folk. Men nog rann det tårar utför min kind. Även på din Sanna, det var så starkt.
Ja, detta var nog det största jag upplevt i den underbara musikvärlden. 700 sångare, en symfoniorkester i stora mått, ledsångare som gav allt. Ja då menar jag verkligen ALLT.
Sanna Nielsen i rollen som Kristina i Duvemåla, på Kinnarps Arena i Jönköping.
Jag har aldrig tidigare sett någon sångare ge allt av sig själv så enormt som Sanna gjorde. Sådan energi, sådan kraft och sådan enorm känsla. Varenda ton satt klockrent och känslan var total.
Som gammal lyssnare av denna musikal så finns såklart favoriter . Såklart "Guldet blev till sand" Och den höjdes nu till nya dimensioner,då Bruno Mitsogiannis framförde den, helt klart. Magnifikt.
Tycker du att jag är tjatig nu? Ja, jag skulle kunna skriva flera sidor om detta fantastiska framträdande. Jag är så tacksam att jag fick möjligheten att få njuta. Jag ville inte gå därifrån. Jag ville sitta kvar och bara få njuta,, några timmar till.....
Nu går skivan med musikalen på stereon och jag kokar lingonsylt i takt till den. Men nu ser jag inte längre Helena Sjöholm i mitt inre, nej nu ser jag Sanna. Det är din röst nu som kommer att klinga i mitt inre. TACK.
 
Vad vore livet utan musiken?
 
Nu lyser solen vidare ute från en klarblå himmel. Jag måste ut. Och njuta av den så länge det går. Snart vänder det nog och kommer in tunga regnmoln över vårt avlånga land. Det är troligt. Det behövs det också, det är så torrt i markerna nu. Men idag vill jag njuta lite till, av sensommaren, av tidig höst, sedd från dess bästa sida.
Hoppas du också får njuta av solens sköna strålar.
Härliga söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.