Translate

onsdag 23 oktober 2013

Onsdag morgon och tiden räcker inte till. Jag kan inte sova på nätterna då det är så mycket som snurrar i huvudet. Ännu en snurrig natt alltså. Men nu är det bara att bita i och köra på så gott det går i dag också.
I måndags hade vi styrelsemöte på kvällen med stiftelsen för att ge bidrag till cancerforskning. Intressant och ett härligt gäng. Denna gång samlades vi på sjukhuset i Eksjö.
I går var jag hos veterinären med Zelma för att kolla hennes öron. Vi tycker inte att hon hör ordentligt. Eller snarare inte alls ibland. Men hennes trumhinnor var fina, hon var ren i hörselgångarna så det syntes inget synligt fel så i alla fall. Så antingen lurar hon oss eller så är hon väl döv? Hjärtljuden var bra, vikten nästan bra, 9,5 kg, det är lite för mycket egentligen. Men inte allarmerande.
Jag skickade också in ett förslag till reportage och bilder till Jönköpingsposten igår för Victoria kalaset. Hoppas det kommer med.
På kvällen var det träff med gruppen i kyrkan där vi igår gick igenom kyrkan invändigt, vilka innertak vi vill ha, vilka väggbeklädnader i de olika rummen, vilka takrännor utomhus etc etc etc. Käre vänner vad många beslut som ska tas. Men det häftiga är att vi är väldigt samstämmiga i den här gruppen, vi enas snabbt om de olika alternativen och kommer lätt överens. Så det känns jättebra.
Vi halkar lätt in på roliga detaljer såsom gamla ting som finns kvar från det gamla, den gamla texten som satt dold innanför beklädnaden på fasaden, en gammal dörr med speglar i som vi skulle vilja hitta på något med, Ja ideerna finns minsann.
Idag ska jag baka, åka till ett annat hus för att städa, vi ska snitsla i skogen och fixa klart älgtornen som saknar sittbräda mm. Till helgen är det gästjakt där vi har stort ansvar och ska se till att det flyter på och alla är nöjda och belåtna.
Nu lär vi speeda på här. Hoppas du får en bra dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.