Translate

måndag 16 juli 2012

Barndomsminne

Hej vänner.
I går blev en jättebra dag. Bara en enda regnskur! Visst var den väldigt rejäl och höll på en lång stund, men det blev bara en gång under hela dagen. Så vi kunde sedan arbeta utomhus resten av dagen. Dagen avslutade vi med att återuppleva ett gammalt barndomsminne. Nämligen att grilla banan...över glöd.


Här ligger bananerna fyllda med choklad och gottar till sig..


Mums, säger bara det. Mums! Kändes som att vara tillbaka på scoutlägren....

Försökte fiska lite i går men på fyra kast fastnade jag i botten tre gånger. Slutade med att jag blev av med draget. Så var det med det. Inget bra ställe.

Påminde mig om då jag som barn var med far och farbror och fiskade i en å i Jämtland. Och Farbror Åkes drag fastnade i botten mitt i ån där det var tämligen strömt. På den tiden var man ju inte sämre än att man helt sonika tog av sig kläderna och klev i och simmade ut och dök ner ,,,,,efter ett fiskedrag.!!! Inte illa. Och om jag inte missminner mig så tror jag faktiskt att jag fick upp draget också.

Nu väntar en ny dag, nya möjligheter och nya projekt och ideer.
Börjar med det roliga projektet att tvätta kläder. Och ändra på telefonabbonemang mm. Blir en hel del telefon under förmiddagen. Måste ringa mor först av allt. Höra att dom mår bra.
Hoppas du får en bra dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.