Translate

måndag 11 februari 2013

Cellprov

Ja så var det då dags att ta cellprov. Ja, jag undrar just om jag kanske skulle ha gjort det tidigare, med tanke på att jag äter den medicin jag gör efter min sväng med bröstcancern. Förstod av min läkare idag att jag borde kolla upp mig oftare nu då jag äter den medicinen då den ökar risken för livmoderhalscancer! Ja ja, gjort är gjort.
Jag känner mig i alla fall lugn, får nu vänta på provsvar i ett par veckor. Och kommer nu att gå på kontroll en gång per år tills jag ätit den där medicinen klart.

Tro det eller ej men idag gjorde jag bort mig rejält då jag skulle till läkaren.....Klockan 12.45 var jag på plats, i god tid till tiden klockan 13 som jag trodde jag hade. Men så kom det kvinnor o gick in och jag satt kvar, klockan gick och till slut fick jag gå och kolla upp det hela. Då visar det sig att på min almenacka i mobiltelefonen såg jag bara första 1:an, det var så jag drog slutsatsen att det var klockan ett jag skulle vara där. I verkligheten var det klockan 10.40 !!!!! Något pinsamt.
Men de var så gulliga så de kunde plocka in mig mellan ett par kunder, bra service eller hur?
Jag ska gå dit med min bok framöver lovade jag så dom får läsa om dom vill.

Väldigt vilken diskussion det har blivit om detta med häsköttet i färdig rätterna..... Ilandsproblem, eller vad?
Som ett inlägg jag såg tidigare, ute i världen dör människor som flugor av granatatacker och mänskligt plågeri och här i Sverige har vi problem med häst kött i maten!!! Ja, olika ser vår vardag ut eller hur?

Från det ena till det andra. Här är ett annat I-landsproblem....................

Foto

Suck.
Obs: det är inte mina initialer i hörnet....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.