Translate

söndag 10 februari 2013

Kalas i flera timmar

Så är då kalaset avklarat. Och vilket kalas. Vi åt gott och hade det trevligt tillsammans i sex timmar! Tänk så bra vi har det. Vi får äta oss övermätta, njuta av varandras sällskap. Vi kan prata om precis vad vi vill, fred och frihet,  så bra vi har det.
Nu är min bror också med i fyrtio-klubben. Grattis igen.

Jag roade mig med att göra ett litet collage till honom. Med gamla kort från svunna tider.

 
Här var det livat och glatt. För den som inte visste det så går det alldeles utmärkt att åka omkring i en tom smörkartong. I alla fall på dåtidens korkmattor. Undrar vem som hade roligast här...
Min bror är ju ganska många år yngre än mig som ni förstår av bilden och han var väldigt efterlängtad. Jag minns hur stolt och glad jag var då mamma kom hem med honom från BB. Hur jag lovade att jag skulle hjälpa till med allt och hur jag hade stora förväntningar på att få leka med lillebror bums. Det senare insåg jag ju ganska snart att det var inte mycket att leka med, inte då. Han bara åt och sov ju som alla små barn gör..... Men jag minns tydligt hur jag fick stå vid min klassföreståndares kateder, Gunborg, och berätta stolt om att jag minsann hade en lillebror nu.
Och mina kompisar tyckte såklart att han var jättecharmig och rolig.
Ja, nog har vi haft mycket kul tillsammans. Och nog är det gott att ha ett syskon.
 
 
Här hjälps alla åt att få in hö i ladan. Varmt och jobbigt men så här efteråt väcker det ljuva minnen.
 
 
Igår var jag också och hälsade på Oscars Tomtekompis. Han håller sig ju lite gömd nu och vilar upp sig efter julens begivenheter. Och misstänker jag laddar för nästa jul. Han lär ha fullt program då med skulle jag tro. I alla fall om han får hänga ihop med Oscar.
 
 
TomteKompis.
 
Nu ska jag leka med Moa, hon sitter här och väntar på att jag ska se henne.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.