Translate

torsdag 7 februari 2013

Twitter konto

Ja, nu har jag skapat twitterkonto, lyckats skriva några tweet och till och med lagt in en bild på min bok. Tänkte att jag skulle vilja tipsa om att jag har några böcker kvar om någon är intresserad. Och då kanske det är bra att twittra. Vad vet jag.

 
Vi får vänta och se om det ger något. Om jag fattat rätt så vill det till att få folk att följa mig på twitter också, att få följare,,,,så det lär jag jobba på nu.....
Så vill jag få till mobilen så jag snabbt kan twittra därifrån också. Mycket nu!
Och så måste jag göra och beställa nya visitkort, kan ju inte gå omkring med den gamla adressen.
 
Jag blev så sugen på att skriva häromdagen, en ny bok..... Hm, vet inte om jag ska våga en gång till men nog vore det spännande.
I morgon ska jag luncha i Tranås. Får se vad den nya kontakten kanske kan ge, ingen aning. Spännande med nya möten. Speciellt då man inte har några som helst förutfattade förväntningar.
 
Idag strulade en maskin också så vi var där med lite verktyg till maskinföraren. Mycket som kan strula på en skogsmaskin, alla muttrar och  o-ringar och slangar som kan dumma sig. Ja, man är glad och tacksam för varje dag då de rullar på som de ska.
 
 
Ett rejält lass på väg ut till avläggsplats.
 
Nehej, nu ska jag se om jag kan få till mobilen också. Och twittra där med! Ha, vilket roligt namn egentligen. Måntro om jag blir en liten vacker sparv, eller en talgoxe. Eller en mes!!! Bara jag inte blir en tråkig kraxig kråka.....
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.