Translate

onsdag 4 april 2012

En evighetsmaskin!

Oj oj, sitter du bra till? För nu ska du få höra en rolig historia.
Kommer du ihåg sången om en "Evighetsmaskin" som plågade oss på radion i mitten av åttiotalet? Den där då det gnisslar och plingar och för ett fasligt oljud.

I natt kl tre, då vi sov som bäst, vaknar jag av ett fasligt oväsen. Det låter verkligen som den låten!!!!!
Då jag rycks upp ur min sömn och tankarna börjar klarna förstår jag var ljuden kommer ifrån. Från vår skrivare!
En HP Officejet Pro 7680 All-in-One..... som har sin plats i rummet bredvid sovrummet. Den brukar uppdatera sig och köra lite egna frispel på nätterna i bland men i natt var det REKORD.
Det rasslade, pep, gnisslade, lät som den stängdes av och på och bara spottade ut alla papper som låg i skrivaren!!!!!!!!!!! Ja det var bara att kliva upp och stänga av den.
Lättare sagt än gjort. Det gick inte!
Den satte igång igen. Och fortsatte spotta ut tomma papper. Hysteriskt utfall!
Ja efter ett antal försök så fick jag tyst på den i alla fall.

Då jag snubblade trött tillbaka i sängen , full i skratt, kom nästa dråplighet. Jag hittade inte in under täcket! Hade lyckats sno till det rejält då jag stapplade ur . Oj, vad jag skrattade. Var ytterst nära att få ett sådant där pinsamt skrattanfall, ni vet så där så man inte kan sluta....Men fick ju skärpa till mig och försöka somna om. En timme till tills Patrik skulle upp.
Ja och under den timman var jag föresten upp och släppte ut katten också!

Nu sitter jag med en kopp kaffe, hundarna har fått sin morgonpromenad och det ser ut att bli en fin dag idag också.

Föresten, jag skrev igår att jag laddade för fönsterputsning. Det blev inget med det! Det laddade inte tillräckligt. Jag hamnade i trädgården istället där jag drog bort mina hopkrattade högar av grenar och löv, med hjälp av en pressenning. Jag har ju inte tillgång till någon kärra här på gården längre men det funkade faktiskt bra med en plastpressenning i stället. Konsten var bara att inte lasta för mycket! Den missen gjorde jag en gång och fick slita och dra för att få med mig allt...
Sedan blev det middagsdags, köttbullar av hjort och gris.
Och då passade jag på att baka två sorters små-kakor och en sockerkaka så jag har något att bjuda på i påsk.
På kvällen följdes vi åt Patrik o jag med tre hundar på en kall men skön kvällspromenad.
Ja, sedan kom natten, den som jag kommer att skratta länge åt....
Ha ha.
Önskar dig en bra dag.

1 kommentar:

  1. Vilken tur att man kan skratta, det gör livet lättare att leva. Tittade just på Gokväll, där var en "gubbe" som skrivit en bok; 109 råd för att bli en glad gubbe och det var han verkligen. T.ex. sa han att sjukdomar kan lätt blir jobbiga och särskilt om man drabbas av cancer. Men - det beror inte på hur man har det UTAN . hur man tar det. Glad Påsk Käthy Nilsson

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar här om du vill.