Translate

söndag 8 april 2012

Framtidsdrömmar

Nu orkar jag inte hålla mig längre. Måste berätta en för oss stor sak.
Här är stora förändringar på gång. Kanske mitt livs största. Vi har nämligen fått köpa Patriks föräldrahem! Jo det är sant.
Jag har knappt fattat det än, trots att det är flera veckor sedan vi skrev pappren.
Så nu kan ni tro att vi sitter här med ritningar och skissar och ritar och drömmer och ändrar och ångrar ändringen och försöker tänka vitt och brett .....osv...... Såååååå roligt.
Med andra ord så kommer ni som läser nog att få höra ett o annat under vår nya resa mot Målviken.  Vi har inte spikat (ha ha) än hur mycket vi kommer att renovera innan vi flyttar dit , men det kommer nog en o annan fundering här på bloggen kantro.
Våran tanke är nog i alla fall att vi ska ha gjort klart inomhus innan vi flyttar in. Vore gott. Har ju upplevt hur det är att bo i ett renoveringsprojekt tidigare så det önskar vi slippa. Orkar nog inte det en gång till, trots att vi nu inte har små barn.
Än vet vi inte hur mycket vi kommer att göra heller. Vår förhoppning är att kunna behålla så mycket som möjligt men ändå sätta vår touch på gården. Det är ju inte direkt gratis att renovera hus heller så plånboken får ju visa vad vi kan göra också såklart.
Vi tar nog en sväng dit idag och drömmer oss vidare, närmare lösningar. Jag längtar så att få flytta dit.

Gårdagkvällen var vi bortbjudna till vänner här i bygden. Tillsammans med två andra goa par hade vi en väldigt trevlig kväll. Fick dessutom besöka värdarnas nya projekt, en gård där dom håller på som bäst att totalrenovera blivande bostaden. Kul att se olika lösningar och tankar. Om än blandade känslor att gå in i uppsågade golv och sågspån och öppnade tak........ Uj uj. Frågade Patrik om han längtar till att köra igång med sitt hus men det såg han med blandade känslor.

För övrigt verkar det bli ännu en vinter dag idag! Ett vitt landskap, bländande sol från en i det närmaste klarblå himmel. Så vackert.

Efter avklarat kaffe på sängen och gårdagens tidning ska vi nu äta lite brunch,   lite rester från gårdagens påskbuffe´. Morgonpromenaden klarade jag av för ett par timmar sedan så hundarna smälter som bäst sin frukost och trivs ypperligt med sin tillvaro.

Föresten, idag fyller Zelmas första valpkull tre år! Grattis Maja, Skrållan och Mio. Hurra Hurra Hurra Hurraaaaa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.