Translate

söndag 29 april 2012

En slapp o skön söndag så här långt

Tala om att slappa o slöa. Idag tog vi sovmorgon och åt brunch. Sedan vilade vi igen!
Utanför fönstret kvittrar fåglarna för fullt. Lite varmare i luften nu så det känns att våren är på gång.



                                                        Påskliljor i Målviken.Nog är det vackert så säg.

Ja idag blir det inga rekord slagna, helt klart. Men är rätt gott att vila o ta det lugnt i bland också.
Måntro om det blir någon valborgsbrasa i morgon? Tyckte jag läste att det var eldningsförbud i hela Jönköpings län....ja det visar sig. Man kan ju träffas och grilla tillsammans ändå.
Gårdagkvällen var trevlig hos våra goa vänner. Fick som vanligt god mat. Pricken över i var desserten, den var magisk. Har nog sällan ätit något så gott faktiskt. En cheescake med mandellikör- marinerade hallon! Jag ska försöka hitta receptet. Det var visst från programmet "halv åtta hos mig".
Oscar ringde igår från Miami. Då satt dom vid frukostbordet vid poolerna och hade det toppenbra. Med andra ord så funkade faktiskt den där uppkopplingen vi la in i mobiltelefonen, ja i alla fall en stund. Häftigt att kunna prata med varandra på så långt avstånd, men det lät som man pratade i en burk. Ungefär som då jag som barn hade två pappersmuggar, som jag gjorde ett litet hål i botten och knöt ett snöre mellan dom. så kunde vi prata med varandra genom dom då vi höll snöret sträckt! Tidig form av telefon!!! Då brukade antingen snöret trassla ihop sig eller lossna från muggen. Igår bröt samtalet efter bara ett par meningar och vi fick skriva till varandra istället. Ja ja, vi får prova igen.

Ha en fortsatt bra söndag vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.