Translate

onsdag 25 april 2012


Hej där.

Nu har jag hittat tillbaka hit en sväng. Är aningen frustrerad. Varför? JO, eftersom vår router pajade av åsksmällen i lördags får jag nu koppla upp mig med hjälp av en telia-donk eller vad det nu kan heta. Och det är inte så lätt, tar lång tid och jag måste tydligen befinna mig på vissa ställen i huset för att över huvud taget få kontakt....otroligt vad fort man vänjer sig vid lyxen att ha ett trådlöst system.
Hur har dagen varit då? Jo den har varit bra. Jag och Patrik har varit tillsammans med våra anställda på kurs idag. ADR kurs. Så nu ska vi kunna vad som gäller vid transporter av diesel, oljor, farligt avfall osv. Tala om regler o paragrafer. Sverige måste vara i särklass långt framkomna i antalet regler o lagar som vi ska försöka följa. Helt otroligt! Nästan så man blir deprimerad då man tänker på allt som ska följas och efterlevas. Pappersexercis.

Nu har vi ätit kvällsmat tillsammans med David o en kompis. Det blev en taco paj idag. Älgfärs med Adelövs Kryddas egen tacokrydda, lök, paprika, creme fraiche och ost. Inte dumt inte.

I morgon ska jag bjuda hantverkare på kaffe o dopp. 11-kaffe som vi säger här på vischan. Alltid lika populärt.

Så lär jag ta tag i skrivbordsarbete en stund. Har inte hunnit med det så mycket denna vecka.
Förstår inte var tiden tar vägen. Jag vill ju göra färdigt min lilla barnbok men jag får inte tid till det längre.

I måndags kväll planterade jag lite växter i min blivande trädgård. Tala om att jag njöt. I viken simmade en svan, fåglarna kvittrade, flaggstångslinan smällde sakta mot flaggstången. Och jag var bara förundrad över att jag ska få komma att krypa runt i rabatter här i framtiden! Underbara tanke. Tyst och fridfullt i en underbar natur.  Undrar hur länge det ska dröja innan jag fattar att det är verkligt?

Från en sak till en helt annan. Hörni, kan ni förklara för mig vad detta är? På toaletterna i Finland hade dom dusch vid tvättstället, alltså bara dusch o slang. Jag är nog trög och det är säkert någon smart uppfinning men jag förstår inte. Och inte kom jag mig för att fråga heller.  Det var ju ingen dusch precis. Kan det vara det jag tror?


Åh nu blir jag snart tokig. Hade skrivit klart och skulle trycka på okay så bara försvann alltihopa! Var rädd att allt försvann för gott men jag hittade tillbaka. Tjugo minuter tog det att koppla ur och komma tillbaka in igen!
Så nu är det bäst att jag ger mig för idag. Innan jag blir helt knasig. Nu ska hundarna ut en sväng till, sedan får det bli sängen några timmar. Memorera siffror och förordningar och paragrafer från dagens kurs, eller måntro vad drömmer jag om i natt?
Sov gott....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.