Translate

söndag 15 april 2012

Nya vyer

Åh vilken bra helg det verkar vara igen. Livet är underbart.
Igår var vi i Målviken och hjälpte till så gott vi kan. Så tog jag mig en promenad ute i markerna, gick på ställen jag aldrig gått tidigare. Och jag bara häpnade över den fantastiska naturen. Känner mig verkligen priviligierad att tänka att jag ska få bo där framöver.Att jag kan gå på dessa gamla stigar hur ofta jag vill i framtiden. Helt magiskt.
Jag var lyrisk då jag kom tillbaka till huset.
Här är en bild från promenaden.



Idag har vi druckit kaffe på sängen och slappat. En skön promenad i skogen med hundarna och mannen. Zelma såg mest ut som en julgran då vi kom hem, hon hade med sig halva skogen hem, i pälsen! Det sista tog hon ett svalkande dopp i en vattensamling också så hon var grann minsann....
Nu ska vi ta en kopp kaffe igen och så ska vi bege oss till äldste sonen o gänget. Dom tapetserar och grejar för fullt. spännande att se hur fint dom gör det i huset.

På spisen puttrar det saft, ångkokt saft. Tog hem bär från svärmor igår och kokar saft till dom. Jag tycker det är roligt. Det tokiga är att vi inte dricker saft själva men då är det ju bra att man kan koka åt andra istället.

Hoppas ni har en bra helg också. Nu njuter vi vidare av livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.