Translate

tisdag 15 maj 2012

Cancerfondens nya film

Ny dag med nya möjligheter. Solen lyser än så länge men jag klarar inte av skogen idag.Det här är så dumt så det liknar inget. Första dagarna hade jag mest träningsvärk, i rygg, axlar och ben förstås. Men senare har det blivit värk i fötterna. Molande värk under fotsulorna och inatt upp i fötterna mot anklarna. Kan inte fatta. Inte kan det bero på skorna, jag gick nämligen ner mig i ett dike i går så efter halva dagen bytte jag skor. Ha ha. Då får man välja att skratta eller inte, då man sitter med stöveln fylld med vatten, långt ute på ett hygge, långt till bilen och tomt i ryggsprutan.....
Ja ja, lite ormsalva igår kväll och varma strumpor och ipren så blev det en skaplig natts sömn i alla fall.
Vädret ska bli sämre och det regnade inatt så jag borde ge mig ut.
Men istället har jag nu på morgonen kokat nässelsoppa till min kära svärfar. Ska ta mig en sväng till honom med lite av varje, inte för han inte klarar sig själv, men för att jag tycker det är roligt. Han är annars specialist på plättar.

Har varit isolerad från yttervärlden nu sedan i går då något stort hände. All trafik med mobiltelefon och internet var utslaget för vår del och vad jag hörde för stor del av Jönköpings län. Men nu är vi ute igen.
Man blir allt lite låst och frustrerad då det inte fungerar.

Läste nyss ifatt mig på face book. Cancerfonden har kommit ut med en ny liten film. Otroligt stark Om ni går in på deras hemsida så hittar ni den under namnet "1 av 3 får cancer. men alla drabbas" Att en så liten och kort film kan väcka så mycket och så starka känslor. Otroligt. Bra jobbat alla ni som jobbar på cancerfonden. Jag tror det är jättebra om vi kan prata om denna och andra sjukdomar mera. För att få större förståelse, inte bara för den som drabbas utan för anhöriga och omgivning.


Två nöjda hundar som smälter maten. Har just fått ägg också...

Nu ska jag packa maten och åka en sväng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.