Translate

fredag 18 maj 2012

En lång dag

Tänk vad mycket man hinner med om man går ur sängen mitt i natten! Vi gick upp kl 2 i natt och har sedan varit ute på vägarna o kört i flera timmar. Inte fel att få följa morgonljuset så direkt.
Under vår resa har jag sett flertalet älgar, hjortar, rådjur både bock och en get med en kidde, svanar, gäss och så hörde jag göken gala för full hals.
Ja och så ett stort gäng fiskmåsar som jag visst tror hade frukostmöte i en rondell kl 3 i morse! Då hade dom tydligen "gått upp" som en kompis till David sa! Ha ha. Lät på honom som han menade att fåglarna sover i sängen med täcket över sig som vi gör.....nej så menade han såklart inte. Men det lät bara så dråpligt då han sa så. Hur som haver kan man undra om fiskmåsarna var uppe före tuppen?

På hemvägen körde en taxi om mig och då jag så småningom passerade honom hade han tydligen råkat krocka med ett rådjur, att döma av det jag såg på vägen i alla fall. Inte roligt.

Nu har jag gjort klart mina göromål utomhus så nu väntar sysslor inne tänkte jag. Ska stryka tvätt, dammsuga och så göra en fläskstek till middag.

Här lär jag inte sitta länge till i alla fall känner jag för då kommer John Blund till mina ögon. Tillbaka till sysslorna. Än är det inte helg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.