Translate

fredag 25 maj 2012

Käringen mot strömmen

Ja det är väl jag det!
Idag sa dom på radion att med tanke på det underbara vädret vi har nu så är ju bland det sista man ska göra idag att vara inomhus och baka! Men se det är precis det jag gör idag!!! Ha ha.
Svalt och skönt i köket, kom igång från morgonen så här står det burkar nu med flera sorters småkakor och butterkaka mm. Härligt.
Igår tog jag kanske sista rycket med hyggena, tror det räcker så här långt. Får se till hösten hur det ser ut. Skönt att släppa det nu och få lägga krut på andra saker istället.

Vet du vad jag kom på igår?

  
Jag kom på att jag har en gärdsgård nu!
Jag som har längtat efter det i alla år, nu står det ju en här och väntar på mig. Underbart.
Hoppas den hänger med några år till så jag får njuta av den. Måste skaffa en trimmer nu så jag kan hålla rent ikring markerna..... Jag fick en trimmer av Patrik i födelsedagspresent för många år sedan men den har gjort sitt.

I morgon är det dags för Pingst igen. Helgerna duggar tätt nu. Ser ut att bli en helg med härligt sommarväder så jag hoppas vi kan ta det lite lugnt också och njuta.
Och hoppas jag har vatten i helgen så man kan duscha hemma och så vidare. Dom jobbar på det för fullt ute idag också.

Jag önskar dig en riktigt skön helg. Hoppas solen får lysa på dig , om du vill det vill säga, att du får njuta av naturen som visar sig från en av sina vackra sidor nu. Här utanför dörren doftar det av nyutslagen syren och äppelträden står i full blom. Härligt.
Jag hoppas få åka och titta på min gärdsgård i helgen jag, vi får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.