Translate

fredag 15 juni 2012

Student firandets dag

Ja så har jag då kommit hem efter att fått äran att fira två härliga studenter. Nog är det något visst. Så fulla av framtidstro och förväntan är då dessa ungdomar. Jag önskar er verkligen all Lycka och välgång i framtiden.

Då jag kom hem mötte jag katten, åh så glad jag blev, Har inte sett honom på flera dagar. In och ge honom lite makrill, sedan var han lagom kelig och nöjd med livet han också.

I går gjorde vi klart vår lilla äppelodling. Spännande att se hur de kommer att trivas. Har planterat efter konstens alla regler så mer kan jag inte göra.
Ja här hade jag tänkt mig en bild på trädet men jag får inte till tekniken just nu. Är nog lite för trött för detta.
Det får komma med en annan dag istället.

I natt körs det Vättern runt på cykel. Hoppas de får en bra cykeltur alla glada människor. och att inga olyckor händer. Är ju många människor som  är ute o åker. Och hoppas vädret håller i sig. Idag har det ju faktiskt varit sommarväder. Härligt.

Nu lär man krypa till sängs för några timmar. Känns som det varit en innehållsrik vecka och mycket har vi fått gjort. På tvn springer fotbollsspelarna och jagar bollen, Måntro om man ska orka hålla sig vaken o kika lite på det? Men ja, nu gjorde visst Sverige mål. 1-1. Kanske blir spännande rentav.
Annars blir det god natt. Ses i morgon.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.