Translate

måndag 4 juni 2012

Godmorgon Sverige

Hej Du.
 Nu är jag tillbaka i teknikens värld efter en jättebra helg.
Fredagen blev en omtumlande dag då vi var på banken och gjorde klart affären med gården. Mycket känslor. Avslutade med lunch på Guvernören där vi fick alldeles ypperlig service och bordsservering , trots att det egentligen är gående buffe`där.
Hem och packa snabbt och in med alla hundar o grejer o pinaler i bilen så begav vi oss till sommarstugan. Där packade vi in oss och tillbringade kvällen med att montera klart kaminen. Eldade igång sent på kvällen och se vad bra det funkade. Härlig värme, vilket sannerligen behövdes då det är nära minusgrader utomhus. I alla fall som det känns. Kalla vindar.
Stupade i säng helt slut både i kropp och huvud tror jag.

Lördagen yrade vi runt och satte upp hyllor, tavlor på rätta stället, jag skurade ur dasset osv....Plantera lite blommor ute. Jag var med och orsakade myrornas krig också! Inte snällt av mig. Det var nämligen så att jag i ett gammalt tegelrör som tidigare använts som kruka, hittade ett "myrbo" med små myror, små svarta myror. Nere vid sjön är en stor myrstack med vanliga myror. Jag tog helt resolut röret och tömde det bredvid myrstacken.....det var nog inte snällt visst. Tänkte bara att det är bra om dom är på samma ställe, långt från huset! Men jag måste väl erkänna att det under kvällen inte var många små myror kvar..
.Myr-Slaget i Masviken var ett faktum.


Flaggan "hissad"


På kvällen kom våra goa vänner till oss med pizza vilket smakade alldeles underbart. Skönt med spontana besök.

Söndagen var vi hemma o vände och duschade svalt! Innan vi var på kalas för brorsans flickor. Middagen serverades utomhus , i kyla!!!! Vad är detta? Svårt att tro att vi befinner oss i juni. Jag satt i vinterjackan och långkalsonger, flera letade fram sina vantar..... Uj uj. Maten var supergod i alla fall.
Vidare åkte vi till Davids nya lägenhet. Han har nu kommit på plats med sina prylar och verkar stortrivas. Lyckades sammanträffa så att Oscar o gänget tittade in också på väg hem till Stockholm. Dessa söndagskvällar då vi möts känns så värdefulla. Men inte anade man för några månader sedan att vi skulle sitta där igår inte. Spännande att följa med i livets svängningar.

Nu är det ny arbetsvecka och nya möjligheter. Listan har fyllts på av göromål och då jag nyss skulle ladda tvättmaskinen förstod jag att jag redan är stressad, eller disträ.... Har du varit lika disträ och ställt in flingorna i kylskåpet tex? Jag var idag så disträ så jag var på gång att stoppa in kudden i tvättmaskinen istället för örngottet! 
Så nu har jag varvat ner här vid datorn en stund.

Önskar dig en bra dag.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.