Translate

lördag 23 juni 2012

Midsommardagen.

Hej vänner.
Hoppas du hade en bra midsommarafton i går. Det hade vi. Trevlig gemenskap, god mat och faktiskt inte så farligt mycket regn , inte så det förstörde något i alla fall. Vi satt ute och grillade.
Värden för kalaset hade hittat på en rolig överraskning för oss. En skjutbana på hjul! Han hade byggt alltihopa på en skottkärra, en bilbana, målat egna små  måltavlor med vildsvin på och till och med satt granris i ändarna så grisen dök upp där i riset på banan. Ha vad vi skrattade. Vilken underbar ide´eller hur?
Så vi körde lite övningsskytte med luftgevär där efter maten. Hur trevligt som helst.




Svensk midsommar. Kan det bli bättre än så här?


Kaffe och vit chokladmousse med svenska jordgubbar. Mums.

Så var vi tillsammans med ett stort antal vänner vid midsommarstången där vi traditionsenligt dansade runt stången. Och precis som alla andra år så blev det jag som får den stora äran att ta i med sången och dansen!!!Bara för att jag har jobbat på dagis!
Ja ja, vi hjälptes åt och avslutade det hela med raketen som jag tror hördes till grannar vida ikring.

Senare under kvällen körde vi också volleyboll ett par matcher. Mitt lag vann efter mycket kämpande. Ha, ja det var riktigt kul. Flera år sedan jag spelade senast. Det är en så rolig lagsport tycker jag. Gäller att kommunicera och hjälpas åt.

Idag ska vi fira min kära svärmor som fyller år. Hoppas det blir uppehåll så vi kan sitta ute en stund. Än så länge lyser solen . Vi får se.

Önskar dig en fortsatt bra midsommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.