Translate

måndag 3 december 2012

Sprickor i fingrarna!

Ja nu känner jag att vintern och kylan är här- på flera sätt. Dels genom att jag får självsprickor i fingertopparna. I och för sig inte så underligt då jag tvättar och plockar och diskar om vartannat, ut o hämtar grejer osv. Försöker att ha på mig vantar då jag springer ut men man har ju knappt vant sig vid tanken än , att det nu är full vinter. I alla fall inte att det är flera decimeter snö och tio grader kallt.
Men så otroligt vackert det är. Jag åkte en sväng i eftermiddags då solen stod som högst, ja jag såg den inte så bra men vet att den låg där bakom snötunga skyar. Och naturen är magisk då den är helt klädd i vitt. Otroligt vackert.
Så vad gör väl då lite självsprickor? Det är väl ändå världsligt.

Idag har jag hämtat hem alla pärmar så nu kan jag fylla upp i kontoret. Inte vettigt vad papper det blir på några år!  Var det inte så att planen var att vi skulle gå mot ett papperslöst samhälle? För flera år sedan. Vad hände? Känns verkligen inte som det blir mindre papper inte.

Längtar ´tills då kontoret är helt klart också, så jag kan jobba i lugn o ro. Nu blir det hela tiden att prioritera det viktigaste. Gott att ha saker att se fram emot.

Och till helgen kommer Oscar o Henrik hem. Ser fram mot att få höra deras kommentarer om huset. Dom har ju inte varit här på lång tid nu så mycket har hänt sedan sist. Då får jag min "dom" om kökstapeten som dom inte trodde skulle passa. Hur som haver så trivs jag bra med den och det är ju huvudsaken.

Nehej, nu kommer sömnen och drar över ögonlocken känner jag. Bäst att passa på att sova lite då. Tog en halv sömntablett natten till idag och sov faktiskt hela natten! Kommer i alla fall inte ihåg om jag låg och snurrade runt i sängen vid tretiden så som jag annars gör varenda natt.

God natt vänner. Önskar dig en god natt med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.