Translate

tisdag 11 december 2012

Lugnt på musfronten

Jo, jag tror vi lyckades i vår musjakt. Jag kom glad ner till skafferiet på morgonen och hoppades att det satt en liten mus i fällan. Ja, det gjorde det så jag hämtade stålull och husfix för att ta tag i tätningen. MEN, då mötte jag nästa mus!!!!!!! Åh, nej, en till. Bara att gillra fällorna en gång till med god frestande ost. Och så tätade jag provisoriskt med stålull i de smala springor jag kunde hitta samtidiigt som jag hade stenkoll på var musen satt. Ville ju inte ha den i nacken.
Äh, den var säkert räddare än jag men läskigt är det hur som helst.
Åkte vidare till Näs och städade och skurade under dagen och då jag kom hem så hade den smugit i fällan den med! Yes.
Så den kvällen tillbringade jag i källaren, tätade och sedan dess har det peppar peppar varit helt lugnt. Men nog kikar jag lite mer nu på golvet ifall det har lyckats smita in en under natten.....

Idag har jag en fullspäckad dag, igen. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop tiden denna veckan. Sorterar i kartonger, ni vet sådana där kartonger med diverse saker i, som man måste kolla grej för grej. Just nu är det massor som ska bäras ut från huset. Får ta cykelkärran till hjälp idag. Så måste jag ta kontoret en stund också. Den delen måste ju också rulla på.
Nu är i alla fall alla gardiner tvättade så kan jag bara fixa gardinstänger etc och få upp dom så finns det hopp om gardiner med.

Jag tittar fortfarande på julkalendern, så gott som varje dag i alla fall. Men nu har jag inte samma glädje för den. Jag måste säga att det har gått alldeles för långt. Nu har dom gått över gränsen för länge sedan.
Visst har väl alla ungar i alla tider skojat om spöken och så. Men inte behöver vi väl ändå hålla på att kalla på andar och andra ockulta ting. Jag förstår inte varför vi ska göra så här. Igår blev ju till och med det gamla skelettet levande igen! Bra att folk anmäler och bryr sig, jättebra.
På nyheterna nu sa en kvinna att hon menar att vi måste skydda barnen från dessa onda ting och det håller jag med om. Vi är så duktiga på att skydda barn med bilstolar och andra säkra ting men vi har skyldighet att skydda barnen för hur dom mår också. Det är ju minst lika viktigt, eller hur?
Har vi nu kommit så långt i vårat samhälle så att även barnkalendern behöver granskas av någon kommite innan den spelas in?
Ja, jag trodde nog i och för sig att det var bättre koll på vad vi gör som julkalender. Den är ju till hundra procent till för barnen.

Ja barnen , de små barnen. Vi måste vara rädda om dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.