Translate

tisdag 26 mars 2013

Snö i sikte.

Jo, minsann, är det inte snö i luften igen? Himlen mörk som om det ska dimpa ner ännu mera vitt pulver från ovan. Tar det aldrig slut? Dom pratade om snö på torsdag men mig veterligt så är det bara tisdag idag....
I huset luktar det nybakade påskbullar och kakor och så musli. Dagen började annars redan vid 5.30 då jag var upp o gjorde matsäck till maken. Och kokade hans gröt. Sedan var jag ute och plockade på logen och rekade virke o plank, färg mm. Snickaren kom nämligen idag och satte byggställning utanför knuten då dom ska sätta igång med resten av utsidan efter påsk. Han fick för övrigt min ritning och tyckte det såg spännande ut. Kul då han är med på våra tankar och ideer. Som han sa, altanen kommer inte att se ut som alla andras. Men som jag sa, vi gillar ju att tänka lite annorlunda och gärna prova nya ideer. Ja, den som lever får se. Det blir säkert bra. Frågan är bara hur mycket vi hinner med och klarar av i vår-sommar. Det är ju liksom inte gratis heller och tid tar det allt som ska göras.
Sitter just nu vid radion och lyssnar på Lotta Brome´på P4extra. Oscar är på väg till studion då han ska vara med under några minuter för att prata om sin bok med glutenfria recept. Så spännande att få följa honom. Lilla mamma är bara orolig ibland att han ska köra slut på sig, tempot är ju inte mänskligt alla dagar så som dom kör på. Men det är ju så att då något är roligt så orkar man mera och framförallt då man är ung och stark också. Ja, det blir nog bra det med.
Dags att ta ut nästa plåt från ugnen. Hoppas du får en bra fortsättning på denna tisdag.

 
Snart ska denna sida huset också tilläggsisoleras. Tänk så varmt o gott det kommer att bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.