Translate

tisdag 19 mars 2013

Hästkött till bespisningen vid Klara Kyrka

Jaha, så är det bestämt. Nu ska de människor som får mat vid Klara Kyrka få äta hästlasagne och hästlasagne och hästlasagne igen. Ja, det är såklart jättebra att använda alla dessa ton mat istället för att slänga den men jag bara undrar hur många år det kommer att ta att äta upp allt? Nej, jag hoppas såklart det här blir jättebra.  Sunt förnuft att ta det tillvara.
Och så dagens nyhet om man nu kan kalla det för en nyhet. Den där varghonan som myndigheterna envisas med att flytta är visst på promenad norrut igen! Snopet? Någon förvånad? Inte jag. Inte alls. Vargar kan väl också vilja känna sig hemma. Och vad är väl tre mil per dygn att vandra då man har hemlängtan? Inget verkar det som. Ja, när ska dom ge upp detta sanslöst dumma upptåg , jag bara undrar.
I går hade vi en trevlig kväll tillsammans med våra goa vänner Mikael och Annika. Vi fick äran att vara med och fira hans födelsedag. En liten överraskning. Vi var i Jönköping och bowlade, tufft och svettigt och ömma fingrar efter en timmes intensivt slängande med kloten. Men roligt hade vi. Så var vi och åt på en thailändsk restaurang. Gott och väldigt mysigt.

 
Patrik in action.
 
Idag har det snöat igen så nu är det full vinter igen. Vårdagjämning i morgon, känns lite knepigt faktiskt med tanke på kylan och all snö. Men våren kommer säkert snart.
Jag tog i alla fall undan all veden från det isärsågade trädet på isen så nu har vi mera att elda med. Det blir väl inte lättare då isen börjar smälta och då kanske veden fryser fast ännu mera. Gott att ha det gjort.
I morgon kommer strömmen att vara bruten under några timmar på dagen. Får planera lite nu så det rullar på här ändå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.