Translate

lördag 16 mars 2013

Tack Hanna

Vilken dag. Vad ska jag börja med att berätta?
  Har ikväll varit på en härlig konsert i Brunnsparkskyrkan i Tranås. Där sjöng Hanna Sunde´n tillsammans med ett härligt gäng ungdomar och helt suveräna musiker och sångare en fantastisk konsert. Stående ovationer och flera extra nummer.
Detta har hon gjort som sitt projektarbete då hon nu går ut gymnasiet i vår. Och inte bara sjunga. Alla pengar dom fick in i kväll går oavkortat till cancerfonden. Jag är djupt imponerad och så otroligt tacksam att ha fått vara en liten del i detta enorma arbete som du har gjort Hanna. Hanna har ju haft mig lite som "inspirationskälla" om man nu kan säga det om cancer.
Hela konserten andades sådan kraft och livsmod, trots detta tunga ämne. Det grep verkligen tag i mig, på flera sätt.


 
Jag önskade jag haft med mig en blomma till dig Hanna. Och så kommer du och ger Mig en underbar bukett rosor! TACK HANNA. Det värmde otroligt mycket.

 
Jag blev helt mållös- så glad jag blir att min bok får vara till hjälp och stöd på så vitt olika sätt. Så rik jag känner mig att få uppleva detta. Inte kunde jag väl ana att vi skulle få ta hjälp av varandra på det här viset då du lekte på förskolan där jag arbetade Hanna, för ett antal år sedan!!!
Nog är det häftigt att få vara med och leva.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att du fått in mycket pengar nu till cancerforskningen, så som du kämpat och brunnit för denna sak. Och Hanna, jag vill önska Dig allt gott i framtiden. Du är begåvad med en underbar röst, hoppas du får fortsätta använda den. Ja, det är jag säker på att du får.
Och stor kram till er alla som spelade och sjöng, ingen nämnd, ingen glömd.
Kram kram
 
Så måste jag berätta en sak till innan jag stänger bloggen för denna dagen. Idag har vi passerat 20 000 besökare!!!!!!!! Är det inte fantastiskt så säg. Det här är inte bara min blogg, det är din, du som läser och följer mig. Och så länge du läser mina tankar här så skriver jag.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar här om du vill.